Geef je nú op voor onze Nieuwsbrief en win de volgende keer misschien ook. Tevens blijf je dan op de hoogte van de nieuwste Jesse collecties en ontwikkelingen!

Alle Jessefans die bij ons bekend zijn met hun mailadres hebben onlangs onze Nieuwsbrief ontvangen met daarin de mogelijkheid om kaartjes te winnen voor de VrouwenMuziekMarathon op 8 maart a.s. in het Concertgebouw. Het aantal deelnemers aan de prijsvraag was zeer groot. Na loting hebben wij vier Jesse-fans blij kunnen maken met twee concertkaartjes. De gelukkigen zijn: Katja van Noordt , Elzeline van Herk, Saskia Bierma-Maassen en Daphne Smits. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Afgelopen maand hing er bij Jesse Jewelry een gezellige “klassieke” sfeer. De reden hiervan was een fotoshoot met onze prachtige Jesse juwelen door fotografe Janica Draisma in onze winkel. Deze shoot werd gemaakt voor de promotie van de eenmalige Vrouwenmuziekmarathon op 8 maart a.s. in het Concertgebouw. Lees hieronder meer hierover.

alt

V.l.n.r.  Irene Maessen (sopraan), Tania Kross (mezzosopraan),   Roberta Alexander (sopraan), Reinild Mees (piano), Karin Strobos  (mezzospraan).

JESSE JEWELRY sponsort deze Vrouwenmuziekmarathon op International Women’s Day. Reserveer nú voor dit unieke concert!

Vrouwenmuziekmarathon op donderdag 8 maart in het Concertgebouw. Aanvang 19 uur.
Meer informatie zie bijgaande flyer.
Toegangsprijs  € 43 / € 12,50                                                

Reserveren: 0900 6718345 (10-17u) 

www.concertgebouw.nlalt