altGestimuleerd door, mijn goede vriendin en initiatiefneemster van dit concert, Reinild Mees ben ik 8 maart j.l. naar het Concertgebouw geweest met onze Saskia, onze Rona, mijn man én vier klanten die aan onze prijsvraag hadden meegedaan en de beloofde kaartjes hadden gewonnen. Het concert was in het kader van de Vrouwenmuziekmarathon. Ik weet niet of jullie het gemerkt hebben aan jullie mannen (rozen enzo..!), maar het was op die datum óók vrouwendag. Eerst zijn er in onze winkel fotoshoots gemaakt van deze dames. Uiteraard met onze JeSse juwelen. Ook tijdens het concert zagen de dames, nu inclusief presentatrice Maartje van Weegen, er hiermee natuurlijk fantastisch uit. Wat een stoere vrouwen en wat een weergaloos optreden. Dat had ik voor geen goud willen missen.

altIk kan je wel vertellen dat dit concert een aanrader voor volgend jaar is. Er zijn namelijk plannen om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Ik zou zeggen: Doen! Oh ja, op mijn man maakte Tania Kross met haar komische lied ‘Breasts!!’ natuurlijk weer de meeste indruk, wat zijn mannen toch voorspelbaar……

Lees een uitgebreide recensie via deze link: Operamagazine en ook deze: Dagblad Trouw.