Al vanaf het moment dat JeSse haar deuren opende, op 28 november 1998, worden de schitterende juwelen van het merk Nanis verkocht. Luciënne is een enorme fan van de eigenaresse en ontwerpster van Nanis, Laura Bicego.

Naast de eigen ontwerpen van Luciënne vormen de juwelen van Nanis een geweldige aanvulling op de totale collectie. Elk sieraad is prachtig gemaakt, geweldig afgewerkt en altijd weer met een waanzinnig ontwerp. “Geloof me, ik heb zelfs bij gerenommeerde juwelenhuizen matige kwaliteit gezien, maar Nanis heb ik daar nog nooit op kunnen betrappen”, verzekert Luciënne ons enthousiast. “Net als wij gaat Laura altijd voor de hoogste kwaliteit. Ik houd ervan!”

Nanis heeft nu ook een prachtige collectie met zilveren juwelen, maar de nieuwe collectie bestaat uit sensationele, ambachtelijk ontwerpen met die gekleurde edelstenen en 18 karaat goud, waar ook Luciënne zelf zo gelukkig van wordt. Kom dus snel kijken naar de nieuwe collectie van Nanis bij JeSse!