De Amsterdam Fashion Week is zowel in Nederland als over de grenzen een begrip. In het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 januari beleeft Amsterdam zijn eerste Fashion Weekend, met een geweldig publieksprogramma in en rondom het Fashion & Museum District. Dus ook in de Beethovenstraat!

Het is dit jaar voor het eerst dat er ook een Amsterdam Fashion Weekend wordt georganiseerd. Het publieksprogramma brengt mode van de catwalk naar de sidewalk. Samen met de Amsterdamse ondernemers wil AFW mode voor iedereen toegankelijk maken. Verspreid over het weekend worden meer dan 60 mode-evenementen georganiseerd. Ook de Beethovenstraat staat tijdens dit weekend helemaal in het teken van mode. JeSse Jewelry heeft haar oog laten vallen op de geweldige designer Marianne Vanderwilt en zal tijdens het Fashion Weekend een van haar prachtige leren/suède shawls verloten onder de deelnemers van de Facebookactie. JeSse Jewelry is ook op zondag 20 januari van 12 tot 17 uur geopend! Kijk voor meer informatie en het gehele programma op www.amsterdamfashionweek.com.