Bij JeSse hebben ze het altijd meteen in de gaten: de mannelijke klant die binnenkomt om een aanzoeksring te laten maken. Romantiek ten top! Elk sieraad is leuk om te ontwerpen, maar een aanzoeksring is altijd extra spannend. 

Als de ring bedoeld is voor een vrouw die nog geen klant bij JeSse is, begint het traject altijd met een vragenvuur. Wat voor vrouw is het? Wat vindt ze mooi, wat draagt ze graag qua sieraden, moet de ring daarbij aansluiten en welke kleuren zijn favoriet? Soms heeft haar hoopvolle aanstaande al een idee, een beeld, of zelfs een tekeningetje. Aan de hand van die gegevens gaat Luciënne vervolgens aan de slag met het ontwerp. In nauw overleg met de goudsmid, met wie Luciënne kan lezen en schrijven, wordt de ring vervolgens gemaakt. Luciënne zit daar meestal met haar neus bovenop en in diverse tussenstadia worden er vaak weer kleine aanpassingen gemaakt. Natuurlijk wordt ook de klant hier nauw bij betrokken. Als de ring klaar is, moet het echte werk eigenlijk beginnen. Maar wie zegt nou nee tegen zo’n juweeltje van JeSse?