Het is altijd weer een klein feestje bij JeSse Jewelry als de nieuwe collectie van Nanis binnenkomt. De sieraden van Nanis zijn de enige kleursteen-juwelen die JeSse ‘duldt’ naast haar eigen ontwerpen. “De nieuwe collectie is weer groots en meeslepend. I love it!”, vertelt Luciënne enthousiast.

Italianen houden wel van kleurstenen. Misschien dat het daarom zo goed klikt tussen Luciënne Jesse en Laura Bicego, ontwerpster en eigenaresse van Nanis. “Ik ben dol op haar ontwerpen. Ze zijn vaak frivool en in elk geval nooit ingetogen. Maar bovenal ben ik altijd erg onder de indruk van de kwaliteit en de afwerking. Ik zit daar zelf ook altijd erg bovenop en ik vind het dus belangrijk dat het merk dat ik naast mijn eigen ontwerpen in de winkel verkoop, ook datzelfde hoge niveau heeft. De nieuwe collectie is net binnen en daar zijn we allemaal enorm enthousiast over. Komt dat zien, komt dat zien!”