Het is heerlijk om met kleurstenen te werken, maar af en toe kan het ook buitengewoon frustrerend zijn. Vooral als je zo’n perfectionist als Luciënne bent. Als zij iets in haar hoofd heeft, kan het zomaar zijn dat ze vervolgens letterlijk stad en land moet aflopen om de juiste steen te vinden…

Degrotezoektochtoorbel

“Passende oorbellen bij een bijzondere ring.” Met dat verzoek kwam een internationale klant bij JeSse Jewelry. Nu is Luciënne niet zo ‘van de setjes’: liever kiest ze voor stenen die mooi met elkaar combineren. Qua kleur, toon, vorm en de manier waarop de stenen zijn geslepen: het speelt allemaal een rol. Bij oorbellen is het natuurlijk van belang om een mooi koppel te vinden, met enigszins dezelfde kleur en afmetingen. Dan kun je als klant maar beter niet enorm veel haast hebben, want Luciënne neemt nooit met minder genoegen. Maar het resultaat is er dan ook naar: een ‘JeS-setje’ voor het leven!