Ambachtelijkheid, duurzaamheid, kwaliteit: het zijn begrippen die mijn hart sneller laten kloppen. Al vanaf de start van mijn winkel heb ik gekozen voor sieraden die aan deze termen voldoen. Massaproductie heeft nooit mijn interesse gehad. Ik kies uitsluitend voor kwalitatief hoogwaardige stenen en materialen. Daarbij let ik ook altijd op waar de grondstoffen vandaan komen en waar ze worden bewerkt. Dus niet in massale slijpfabrieken, maar juist bij slijpers die met zorg en liefde voor hun vak het product mooier maken en daar ook op de juiste wijze voor worden beloond.

altEerlijke productie geldt niet alleen voor kleding, ook in mijn vak krijg je daarmee te maken. Ik ben daarom blij met de vele aandacht die nu weer wordt gegeven aan eerlijke productie en handel, omdat ik daar zelf al jarenlang met hart en ziel in geloof. Bij JeSse Jewelry verkopen we alleen producten die voldoen aan het predicaat ‘duurzaam’, hoewel er in mijn vak hiervoor geen officiële regels bestaan.

altIk ben ervan overtuigd dat kwaliteit en ambacht de langste adem heeft. Over alles wat je koopt, denk je iets langer na. Toch maak je uiteindelijk de beste keuze door een kwaliteitsproduct te kopen dat met aandacht, liefde en veel vakmanschap is gemaakt. Bij JeSse bieden we bijzondere en tijdloze ontwerpen, met de mooiste en meest duurzame kleurstenen of parels die ik in de wereld heb kunnen vinden. Stuk voor stuk handgemaakt, met passie, creativiteit en liefde voor het product. Voor minder ga ik niet en mijn klanten gelukkig ook niet!