Een doordachte sieradencollectie opbouwen: het is niet altijd even eenvoudig. Luciënne neemt er graag alle tijd voor om samen met u van oude en nieuwe stukken een prachtige verzameling te maken!

Wie kritisch in zijn juwelendoos kijkt, moet vaak constateren dat er een ratjetoe aan sieraden in zit. Wellicht een paar favoriete ringen, het gouden kettinkje van je eerste liefde, misschien wel dierbare erfstukken die niet gedragen worden, zoals die antieke, maar ondraagbare broche van oma… Wil je een keer schoon schip maken? Bij JeSse Jewelry kan dat. Luciënne maakt hiervoor een persoonlijke afspraak met je en neemt vervolgens samen met jou al je stukken door. Wat draag je graag, wat heeft antiekwaarde, wat kan eigenlijk wel weg? Soms zijn er slechts kleine aanpassingen nodig om een eenheid te creëren waardoor een bepaald sieraad weer draagbaar wordt. En zo kan de antieke broche van oma ineens gedragen worden als een prachtig collier en worden de geliefde, maar totaal verouderde ringetjes verwerkt tot mooie oorbellen. Kom gerust eens langs bij JeSse Jewelry met jouw juwelendoos. Maak wel eerst even een afspraak.