Wat te doen met de trouwringen van je ouders of je grootouders? Opbergen in een mooi doosje is natuurlijk een mogelijkheid, maar je kunt er door Luciënne ook een bijzonder en eigentijds sieraad van laten maken.

Het komt regelmatig voor dat mensen met de trouwringen van hun (overleden) ouders of grootouders bij JeSse Jewelry komen met de vraag deze tot een sieraad te verwerken. Luciënne kreeg onlangs het verzoek van een klant om dat te doen met maar liefst vier trouwringen. Vier gouden bandjes, met allemaal hun eigen legering. Twee mooie huwelijken die moesten worden versmolten: daar wilde Luciënne natuurlijk wel iets bijzonders van maken. Ze ontwierp een schitterende ring met een grote toermalijn. De steen combineert niet alleen prachtig bij het goud, maar past ook goed bij de klant. Het was een huzarenstukje voor de goudsmid om de originele gravures met de namen en trouwdata intact te houden. Een geweldig aandenken met een bijzondere betekenis!