JeSse Jewelry bestaat deze maand precies vijftien jaar. Ter gelegenheid hiervan heeft Luciënne een pronkstuk uit de collectie in een nieuw jasje gestoken. De JeSse Jubileumring is in kleine oplage van vijftien stuks gemaakt. De eerste ring wordt verloot onder onze klanten!

“Een beauty”, noemt Luciënne de ring die is uitgekozen als jubileumring. “In basis is hij hetzelfde als de ring die we een tijd in onze collectie hebben gehad. Vaste klanten zullen hem wel herkennen: hij is altijd erg populair geweest. Voor deze gelegenheid heb ik het ontwerp iets aangepast. Zeven van de vijftien ringen zijn gemaakt in roodgoud, de andere acht in witgoud. Elke ring wordt genummerd en het begin- en jubileumjaar wordt erin gegraveerd.” De ringen zijn gezet met kleine, briljant geslepen diamantjes. De ring wordt speciaal uitgebracht ter gelegenheid van het jubileum en om het helemaal feestelijk te maken, geeft Luciënne nummer 1/15 t.w.v. 1895,- cadeau. Bezoek de verloting pagina voor meer informatie!