De perfecte cadeautip voor de komende feestdagen: geef een steen cadeau! Een sieraad is vaak erg persoonlijk en niet iedereen durft het aan om iets te laten ontwerpen zonder ‘toestemming’ van de gelukkige draagster. Een geweldig alternatief is dan om een bijzondere edelsteen te geven, waar later samen een ontwerp bij kan worden gekozen.

Als dat geen spectaculair decembercadeau is?! Een schitterende toermalijn, een prachtige briljant, een diepblauwe saffier: JeSse Jewelry heeft een grote verscheidenheid aan prachtige kleurstenen. Veel vrouwen hebben, al of niet met advies van Luciënne, een aardig idee van het ontwerp dat hen aanspreekt. Voor een gever is het niet altijd eenvoudig om dat van te voren te bepalen. Een geweldig alternatief is om een steen cadeau te geven. Daarna kan samen met Luciënne worden bepaald welk ontwerp het beste past bij de steen en, natuurlijk, bij de vrouw. Er is een mooie keuze aan stenen: momenteel heeft JeSse Jewelry bijvoorbeeld onder meer een prachtige verzameling toermalijnen in verschillende kleuren. Vraag ernaar in de winkel!