Het Italiaanse sieradenmerk Nanis weet ons altijd weer te betoveren. Vanaf het allereerste begin verkoopt JeSse Jewelry naast de ontwerpen van Luciënne ook de magische juwelen van Nanis. Prachtige ontwerpen, heel vakkundig gemaakt en met een hoogwaardige afwerking: daar houden we van!

Meesterwerkjes zijn het, de ontwerpen die Laura Bicego van Nanis maakt. Net als Luciënne is Laura een onvermoeibare reiziger, die altijd open staat voor nieuwe ideeën en indrukken. Haar juwelen hebben inmiddels hun weg gevonden over de hele wereld en als fan van het eerste uur is JeSse Jewelry er altijd erg trots op als er op de rode loper weer eens een ‘Nanis’ wordt gespot! Laura Bicego verwerkt prachtige kleurstenen in haar ontwerpen, die vaak een natuurlijke en verrassende vorm hebben. Niet alleen het bijzondere design, maar ook de afwerking en de vakkundigheid waarmee de juwelen worden gemaakt weten altijd een diepe indruk te maken. De nieuwe collectie bevat 18 karaats geel-, rood- en witgoud, maar ook schitterende zilveren stukken. Kom snel langs in de winkel om Nanis te bewonderen!