Behalve met kleurstenen werkt Luciënne graag met parels. Op een van haar reizen ontdekte ze, dichtbij de bron, een geweldige collectie parels van topkwaliteit. Kom aanstaande donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 april naar JeSse Jewelry om de hele collectie te bewonderen!

Beeldschone barokke en ronde Tahiti parels, Southsea parels, golden Southsea parels en Akoya parels: zelden zag Luciënne zo’n bijzondere verzameling parels van deze kwaliteit bij elkaar. “Tijdens mijn reizen ben ik altijd op jacht naar de mooiste parels. Toen ik deze collectie ontdekte, maakte mijn hart echt een sprongetje”, vertelt Luciënne enthousiast. “De kwaliteit is niet alleen top, maar ik heb ook een erg goede prijs kunnen bedingen. Uiteindelijk is het ons gelukt om de complete collectie drie dagen te mogen tonen in onze winkel. Dat is een enorme buitenkans, omdat mijn klanten deze drie dagen zelf kunnen kiezen en samenstellen. Lange parelsnoeren behoren helemaal tot de trend van 2014, maar met parels kun je natuurlijk alle kanten op. Ik ben erg enthousiast over een nieuw systeem om parelsnoeren te rijgen, met gebruik van flinterdunne rubberen ringetjes. Ik kan niet wachten om met deze schitterende parels waanzinnige juwelen te gaan ontwerpen. Ik zou zeggen: kom langs en laat deze kans niet schieten!”