Lieve mensen,

Deze keer richt ik mij tot jullie met een bijzonder verzoek. Soms kan iets je enorm raken. Dat gebeurde bij mij toen ik op de radio het interview hoorde met de jonge vader Danny.

Danny is 32 en heeft met zijn vrouw Charlotte twee kleine kinderen. Sinds kort weet hij dat hij een bijzondere vorm van kanker heeft. In Nederland is hij uitbehandeld: hij heeft nog maar enkele maanden te leven. Toch is er hoop: in een van de beste kankercentra van de wereld, MSKCC in New York, zijn er voor hem wel goede kansen op meer perspectief. Een dure behandeling die helaas niet wordt vergoed door zijn zorgverzekeraar.

Het verhaal van Danny liet me niet meer los. Er gebeuren vreselijke dingen in de wereld. Er zijn tal van ongeneeslijke ziektes en veel mensen die hulp nodig hebben. Danny is slechts 1 van hen. Maar toch: dit raakte me enorm. Het was zo dichtbij ineens. Een jonge vader die dolgraag wil blijven leven.

Danny heeft 300.000 euro nodig om de kosten van de operatie en de maandelijkse behandeling in New York te kunnen betalen. Danny en zijn omgeving besloten het er niet bij te laten zitten en hebben een beroep gedaan op anderen: help Danny aan een toekomst. Ze zijn al een goed eind op weg – over de helft zelfs –, maar er is nog meer geld nodig. Op www.dannyshope4life.nl en op www.facebook.com/dannyshope4life kun je er meer over lezen.

Ik wil Danny graag helpen. Daarom zal ik een percentage van mijn omzet in september storten voor Danny. In plaats van een blog over onze mooie sieraden, vraag ik nu iets heel anders: help je Danny mee? Als jullie bijvoorbeeld allemaal 10 euro storten, is Danny’s hope for life weer een stuk groter geworden.

Bij voorbaat heel hartelijk dank!

Tot snel,
Luciënne Jesse