Sinds kort biedt JeSse een heel bijzondere zilverlijn aan, met sieraden van geweven zilver. Luciënne werkt hiervoor samen met een ambachtelijk familiebedrijf in Italië. 

In een klein atelier in Italië worden al generaties lang de meest adembenemende producten vervaardigd van geweven zilver en goud. Op ambachtelijke wijze worden de ragfijne goud- of zilverdraadjes verwerkt tot sieraden. Soms is er een bijzondere opdracht: zoals een geweven gouden handschoen voor een bruidje of zelfs hele bruidssluiers met geweven goud erin verwerkt. Luciënne: “Je ziet het af en toe voorbij komen, maar dit atelier doet het op een heel bijzondere wijze. Hun werk heeft me geïnspireerd om ontwerpen te maken waarbij gebruik wordt gemaakt van deze  weeftechnieken. Het resultaat is werkelijk prachtig geworden.” De geweven sieraden die JeSse in de winkel aanbiedt, zijn niet alleen schitterend gemaakt, maar ook toegankelijk qua prijs. “Ze bieden je een ongelofelijk goede manier om je collectie een heel mooie en draagbare toevoeging te geven”, aldus Luciënne.