Luciënne heeft het via deze weg al vaker aangemoedigd: stap eens uit je comfortzone bij het samenstellen van je juwelencollectie. Mix & Match kan heel verrassende resultaten opleveren. Wanneer je uit die comfortzone stapt, blijken er vele combinaties mogelijk.

Kies je altijd voor 18 karaats goud of betrap je jezelf erop dat je een voorliefde hebt voor een bepaalde edelsteen? Wie kritisch haar juwelencollectie bekijkt, kan er vaak niet omheen dat er een bepaalde stijl herkenbaar is. Het huidige modebeeld is echter eigenzinnig. Het hoeft allemaal niet meer zo ordelijk en met de hernieuwde mix & match-stijl ontstaat er een extra dimensie. Bij JeSse ben je ook dan aan het goede adres. Diamant met toermalijn en geweven zilver? Het mag gecombineerd worden en staat nog geweldig bovendien. Luciënne varieert zelf ook graag in haar ontwerpen. Rosé goud met een champagnekleurige diamant, geelgoud met een witte diamant of wit goud met een zwarte diamant: het biedt een schitterend samenspel.