Luciënne zoekt haar kleurstenen persoonlijk uit in diverse landen. Als de nieuwe collectie stenen dan eindelijk in Amsterdam arriveert, is er met Luciënne even geen land meer te bezeilen.

Het overgrote deel van de kleurstenen van de meest recente collectie komt uit Brazilië. Het is een sport voor Luciënne om stenen te vinden die net even anders zijn. Bijzondere kleurstenen, die passen bij haar ontwerpen. Luciënne is nuchter, maar haar ogen gaan stralen als ze het over de nieuwste aanwinsten heeft. “Kijk, wat een spectaculaire zoïsiet! En hier, multicolour toermalijn! Daar ben ik altijd naar op zoek. Dit zijn echt mijn favoriete vondsten”, showt ze haar nieuwe aanwinsten. Het is misschien wel een van de leukste momenten om in de winkel langs te komen. Luciënne is niet meer voor rede vatbaar en zit als een blij kind naar het plateau te staren. Ondertussen beginnen de ideeën voor nieuwe ontwerpen alweer op te borrelen. Zorg dat je ze niet mist!