Vorige maand is de nieuwe James Bond-film Skyfall in première gegaan. Zeg James Bond en je denkt meteen aan mooie vrouwen, snelle auto’s, slimme gadgets en… diamanten.

Daar zijn wij dan weer heel goed in. Met alle prachtige gekleurde edelstenen die verwerkt worden in de collectie van JeSse zou je soms bijna vergeten dat Luciënne Jesse van oorsprong eigenlijk een ‘diamanten-meisje’ is. Haar grootvader had al voor de oorlog een diamantslijperij en de vader van Luciënne was diamantair. Via hem rolde ze ook in het vak en op het Gemological Institute of America in New York behaalde ze haar diamond grading. Luciënne heeft dus veel verstand van diamanten en werkt nog steeds graag met deze flonkerende edelsteen. Het liefst met een leuke twist: een bijzonder ontwerp rondom een steen of met een aparte, champagnekleurige diamant bijvoorbeeld. Diamanten doen het natuurlijk ook altijd goed in combinatie met haar favoriete gekleurde edelstenen.

Diamonds are forever…