De parel is helemaal terug in het modebeeld. Niet verwonderlijk, want parels zijn eigenlijk altijd goed. Netjes, hip, eigentijds, authentiek: een mooi parelsieraad past bij elke outfit.Parels zijn er in vele prijsklassen en kwaliteiten. JeSse verwerkt in haar sieraden Tahitiparels en zoutzeeparels van een hoge kwaliteit. De vorm en de luster (glans) van de parel zijn daarbij belangrijk. Omdat een echte parel een natuurproduct is, zijn geen twee parels exact hetzelfde. Dat betekent dat je soms lang moet zoeken om parels te vinden die in formaat, luster, kleur en vorm bij elkaar passen en een harmonisch geheel vormen.

Tip: Heeft u een ongedragen parelsnoer in de kast liggen? Bij JeSse kunt u deze laten vermaken tot een mooi nieuw sieraad. Parels laten zich bijvoorbeeld heel verrassend combineren met kleurstenen.

De comeback van de parel