Het is goed gebruik om trouwringen te laten graveren. Maar waarom alleen dan? Ook andere bijzondere gelegenheden kunnen aanleiding geven om je juweel te laten graveren met een datum of tekst. Er wordt bij Jesse regelmatig een ring of ander sieraad voor een speciale gelegenheid aangeschaft. Een verloving, een huwelijk, maar bijvoorbeeld ook voor de geboorte van een kind of bij het bereiken van een bepaalde leeftijd. Bij JeSse kunnen we natuurlijk wel honderd goede redenen bedenken om een mooi sieraad te kopen! Zo kocht iemand een keer een ring voor haar vriendin om hun tienjarige vriendschap te vieren. Of kreeg een dochter van haar ouders een ring bij haar afstuderen. Door er een datum en eventueel een klein tekstje in te laten graveren, krijgt het sieraad een bijzondere dimensie. Het maakt een ring heel persoonlijk en echt memorabel. Graveren kan, met een speciale handgravure, ook bij sommige grotere hangers en uiteraard op allerlei voorwerpen. Jesse werkt hiervoor samen met een uiterst deskundige ambachtelijke graveerder. Als u bij ons een ring koopt, graveren wij deze vaak gratis voor u. Vraag hiervoor in de winkel naar onze mogelijkheden.

Graveren: bij elke gelegenheid