Testimonials

Geel goud, witgoud, rood goud; ik vind het allemaal even mooi. Niet overvol, maar subtiel. Een mooie combinatie of een prachtige steen die al het werk doet. Less is more.

In mijn vak is luisteren naar de klant heel belangrijk. Dat doen ze bij JeSse ook. Ze kennen mijn collectie, komen met suggesties en hebben vooral ook altijd veel geduld.
Ellen Steentjes

testimonial ellen
testimonial sanneke

Een JeSse-sieraad gaat over mij, is van mij en voor mij. Ik draag ze altijd met trots.

Luciënne weet mij altijd te verrassen. Ze dringt niets op, maar geeft adviezen waar je echt iets aan hebt.

Het vakmanschap, de manier waarop de sieraden zijn gemaakt en de stijl vormen een unieke combinatie die je alleen bij JeSse vindt.

De sieraden zijn tijdloos. Alles wat ik heb, blijf ik even mooi vinden. Een verliefdheid die nooit over gaat, wat wil je nog meer?
Sanneke Parabirsing

Ik stond regelmatig bij JeSse naar binnen te kijken en op een goede dag mocht ik van mezelf naar binnen.

Een sieraad moet bij mij binnenkomen. Iets praat tegen me en dan is het báf. Het moet echt een klapper zijn. Fijn dat Luciënne dat begrijpt. Zij snapt mijn ‘baf’. Sterker nog, ze heeft dat zelf ook.

Dankzij onze vertrouwensrelatie durfde ik het ook aan om advies te vragen over de sieraden die ik van mijn moeder had geërfd. Samen hebben we ze bekeken en er iets moois van gemaakt.
Dilia Meijboom

testimonial dilia
testimonial marielle

Met open mond stond ik hier af en toe voor de etalage. Het is een snoepwinkeltje, je wilt het liefst alles hebben.

Ik fietste met mijn man door Amsterdam en we hadden een heerlijke avond. Hij zei toen: ‘Hoe kunnen we dit altijd zo houden?’ Gekscherend antwoordde ik toen: ‘Stenen, veel stenen!’ Niet veel later verraste hij me met een prachtige JeSse-ring.
Mariëlle Meurs

Luciënne en ik delen onze liefde voor mooie dingen. Ik zie een sieraad als een beloning, of als een herinnering aan een mooi moment. Mijn man heeft een hekel aan shoppen, maar bij JeSse komt hij met plezier. Vanwege de sieraden, maar ook omdat ze integer en discreet zijn.

Ik wil graag uniek zijn en als je iets bij Luciënne laat maken, heb je een uniek exemplaar. Prachtig vind ik dat: het is heel eigen en je ziet het nergens anders terug.

Het vakmanschap, het authentieke en unieke: het zijn waarden die ik voor alles in mijn leven wil laten gelden.
Barbara Peek

testimonial barbara
testimonial alexandra

Mijn man kiest en koopt voor mij de sieraden. Het is altijd een verrassing voor mij wát ik krijg. Soms laat hij zelfs speciaal iets maken. Hij en Luciënne weten altijd de perfecte keuze te maken. Ze bouwen samen een prachtige collectie op.

Mijn man kiest weliswaar, maar Luciënne heeft daar ook een stem in. Zij en haar team weten heel goed wat ik heb en wat ik wil.
Alexandra Calmero

Elke ochtend bedenk ik welke sieraden ik ga dragen, met welke kleding. Ik heb mooie sets, maar begin steeds vaker te mixen. Ingegeven door de tips van Luciënne.

Ik vind het belangrijk dat een sieraad niet tuttig is. Dan zit je hier goed. De sieraden zijn bovendien niet alledaags of saai; elk stuk is weer anders en heeft een eigen verrassende vormgeving.

Soms beoordelen we samen mijn collectie. Wat draag je nog, wat kan anders? Zo heeft ze eens een ring zodanig veranderd dat ik hem nu weer heel vaak draag.
Annerie Ploumen

testimonial annerie
testimonial femke

Ooit stond ik op een feestje te praten en opeens wees die vrouw naar mijn ring: ‘Een JeSse, ik heb ook een JeSse!’ Erg grappig.

Behalve dat JeSse Jewelry mooie sieraden verkoopt, is er ook een geweldig team aan het werk. De hulp en service zijn fantastisch. Ze weten je altijd op je gemak te stellen en zijn erg deskundig.

Bij JeSse kennen ze mijn collectie door en door en komen ze vaak zelf met suggesties. Soms met een geweldige keuze die ik zelf nooit had bedacht.
Femke Visser