Werkwijze

Een echte JeSse

‘Is dat een échte Jesse?’ Wie mijn sieraden draagt, kan deze vraag zomaar verwachten. Die eigen signatuur zorgt voor een grote herkenbaarheid. Ik blijf altijd dicht bij mezelf, laat me niet (af)leiden door kortdurende trends of een modegril. Ik vind mijn inspiratie liever in de kleursteen, die vaak uitnodigt tot een ontwerp. Soms is het juist andersom en zit het ontwerp al in mijn hoofd. Dan zoek ik daar een specifieke, natuurlijke kleursteen bij, een mooi geslepen diamant, parels of een combinatie. Of uitsluitend 18 karaats goud. Maar altijd is het resultaat herkenbaar als een JeSse-ontwerp.

een echte jesse
ontwerp ring

Ontwerp

Iedere steen is uniek. Ik zoek mijn kleurstenen en diamanten persoonlijk uit in diverse landen. Bijzondere, pure en duurzaam geslepen stenen, die passen bij mijn ontwerpen. Ik laat me altijd leiden en inspireren door de vorm, kleur, grootte en slijpvorm van de steen. Bij de kleurstenen gebruik ik witgoud, geel- goud of roodgoud, maar altijd 18 karaats. De stenen zijn uniek, net als mijn klanten. Goed luisteren, observeren en doorvragen zijn heel belangrijk in het proces om samen tot een goede keuze of een mooi ontwerp te komen. Je kunt een sieraad door mij laten ontwerpen of een keuze maken uit de unieke JeSse-ontwerpen in de winkel.

Vermaken

Dierbare, maar gedateerde erfstukken, een antieke, ondraagbare broche, een saai collier met mooie stenen: bij JeSse Jewelry kunnen we je oude sieraden laten veranderen en aanpassen aan deze tijd. Soms zijn slechts kleine aanpassingen nodig, soms moeten we wat rigoureuzer te werk gaan, maar het resultaat is altijd gelijk: je ‘hernieuwde’ sieraad is een prachtig en vooral draagbaar ontwerp. Met een, soms gedurfde, metamorfose krijgen je juwelen of erfstukken een tweede leven. Je kunt (op afspraak) ook samen met mij of een van mijn collega’s je juwelendoos doornemen om met oude en nieuwe sieraden een mooie sieradencollectie op te bouwen.

vermaken 2